Jarek – absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie o specjalności
Przemysł Fermentacyjny. W 2001 roku ugotował pierwszą warkę i rozpoczął przygodę z piwem
Kuli – piwowar domowy od 2003 roku
Nasze drogi zeszły się w 2006 roku w zielongórskim minibrowarze Haust. Doświadczenie Jarka i bezkompromisowe piwowarstwo domowe reprezentowane przez Krzyśka zaowocowało wieloma pomysłami i recepturami min. Red AIPA.
Rozszerzamy swoje smakowe horyzonty i ostatnimi czasy niektóre nasze piwa dojrzewają w beczkach dębowych po mocnych alkoholach takich jak whisky, bourbon czy rum. Spróbować ich można głównie na festiwalach i w zaprzyjaźnionych multitapach. Obserwujcie nasz funpage na facebooku tam informujemy gdzie i kiedy można skosztować takich rarytasów.
Birbant
Birbant
Birbant
Bezalkoholowe
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant
Birbant