Dariusz Piecuch to piwowar domowy z wieloletnim doświadczeniem, którego wyszukane receptury znalazł powszechne uznanie na kraftowej scenie. Pierwsze kroki w warzeniu na skalę komercyjną stawiał u źródeł Piwnej Rewolucji – w USA. Zdobytą wiedzą, umiejętnościami i niecodziennymi konceptami od lat wzbogaca polską rzeczywistość.
Jako Piwne Podziemie działamy od grudnia 2014 roku i niemal od razu staliśmy się jednym z najbardziej docenianych browarów rzemieślniczych w kraju, podbijając serca ludzi także zagranicą. Cenimy sobie przede wszystkim jakość i unikatowy smak, dlatego nasze piwa warzymy tradycyjnymi sposobami, używając wysokiej jakości słodów i nowofalowych, amerykańskich chmieli. Naszym znakiem rozpoznawczym są odważne eksperymenty i niebanalne dodatki, takie jak owoce tropikalne, kawa, wanilia czy ziarna kakaowca.
PIWNE PODZIEMIE – DAJ SIĘ POCHŁONĄĆ!
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Piwne Podziemie
Nowości w Butelce